dimecres, 29 d’abril del 2020

Dimecres 29 d'abril

Bon dia nins i nines de segon A! 
Ja tornam a ser a aquí un dia més! i demà per fi ens veurem!!! Tothom ha rebut un mail per unir-se a la tutoria de demà?
Idò si ja ho teniu, ara vos vull contar, per si no ho sabeu, que hi ha una manera de què ens poguem veure tots i totes. Heu d’instal.lar una extensió. Heu de pitjar a l’enllaç de GOOGLE MEET. Una vegada instal.lat i ja dins la reunió, veureu que a dalt, a la dreta, vos sortirà un quadre ple de quadrats petits i haureu de pitjar aquí per poder veure a tothom a la vegada.

Per començar, ara toca dir-vos sa frase d’avui: 
AMB UN AMIC AL COSTAT, CAP CAMÍ ÉS MASSA LLARG.

I ara, començam amb les feinetes d’avui. Avui farem MATEMÀTIQUES  i FUSIOART
De FUSIOART, hem de fer els dibuixos del nostre conte. Na Jenny també vos ha fet una entada al bloc. Teniu fins dilluns per entregar-ho, així que podeu gestionar-vos el temps.

De MATEMÀTIQUES, començarem a treballar amb els EUROS!! 
Per explicar-vos la teoria, hem cercat un vídeo, esper que vos agradi. 

I ara, el que necessitam fer és practicar molt i molt. Per això, vos deix un enllaç per anar fent activitats amb l’ordinador: 
Me podeu enviar un correu explicant com vos ha anat i si teniu problemes amb alguna cosa en concret ho podem resoldre. 


Dins aquest enllaç hi ha moltes activitats. Per avui, hem de mirar la primera i la segona casella (Las monedas / Monedas y billetes 1) i anau fent. 

Esperam que vos hagi agradat treballar amb els euros i una feina que podreu fer algun dia serà contar quants d’euros teniu voltros a la vostra guardiola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada