dijous, 23 d’abril del 2020

Dijous 23 d'abril

Bon dia a tothom!!! avui és un dia especial, ja sabeu que al CEIP Miquel Duran i Saurina sempre hem gaudit molt del dia de SANT JORDI i avui intentarem que també sigui diferent. Començarem amb aquesta cançó que segur que vos agradarà.




🌹PROPOSTA DE L'ESCOLA.
Enguany com cada any l'escola ha preparat UNA CARTELLERA DE CONTES, la podreu veure al bloc, veureu tots els contes que hi ha i veureu qui els conta. Jo vos anim a que avui que  tocava anglès podrieu començar per el conte de na Irene. Pensau que hi ha molts de contes per escoltar i molts de dies per fer-ho.

🌹PROPOSTA DE LES TUTORES.
Avui no vos donarem deures però com que ens agrada molt saber de voltros, vos proposam que llegiu el vostre conte preferit. I sabeu que m'agradaria? que després m'escrivíssiu un correu on me digueu quin és i si voleu m'enviau una foto vostra amb el conte i així les podré posar al bloc.


🌹PROPOSTA DE L'AJUNTAMENT D'INCA
Avui a les 11h hi ha un taller en viu i una actuació teatral a càrrec de Teatrix. La idea és que els infants d'Inca, de manera voluntària participin d'aquesta activitat per fer una o vàries roses de Sant Jordi i que després penjaran a les balconades i finestres de les cases.
Què necessitau per fer el taller: 
-regla
-pintures i/o retoladors
-pinces
-pal de pinxito oescuradents
-torcaboques de paper
-papers diferents
-ferramenta
-tisores
-llapis
-paper de diari
https://www.youtube.com/watch?v=wOvhvwn3ojc
També en localitzareu l'emissió en viu a les xarxes de l'Ajuntament d'Inca i l'àrea de cultura.

Au idò, a disfrutar d'aquest dia tant com poguem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada