dimecres, 1 d’abril del 2020

DIMECRES 1 D'ABRIL


Bon dia nins i nines!!! avui començam el mes d'abril i per donar ànims i esperança a tots començarem amb una cançó que tracta de tot el que esteim passant ara, és la nova cançó de na Vanesa Martin, esper que vos agradi:


Dels mails que m'enviau n'he trobat un que és un regal per als nins i les nines que han fet els anys pel mes de març, així que aquí vos el pos:



Per avui tenim una proposata de MATEMÀTIQUES. Heu d'entrar al blog de 2n, als recursos educatius, allà on posa MATEMÀTIQUES i clicar al rellotge. Després heu d'anar a la penúltima casella, allà on posa: "hora, media, cuarto 1" i fer les activitats que surten ( les que vulgueu ). Després quan m'envieu el correu m'heu de contar com vos ha anat perquè vos corregireu vosaltres mateixos. Amb aquestes activitats volem que els nins i les nines repassin les hores que ja hem estudiat a classe i no oblidar-les, però ja sabeu que la millor manera és que duguin un rellotge i que vagin mirant l'hora i comentar-ho amb els pares per saber si ho fan bé o no.
De MATEMÀTIQUES també farem unes sumes i restes, així que posau la data a un full, el títol i després feis aquestes operacions, millor si ho feis com sempre i així veig la descomposició:

SUMES:     72+34             87+12         58+20+1          55+51+3
RESTES:     53-21            68-15           47-36               69-45






Molts d'ànims a tots!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada