dimarts, 7 d’abril del 2020

DIMARTS 7 D'ABRIL

Bon dia nins i nines, com estau? aquesta setmana serà ben curteta, ja només ens queda avui i demà!!
Per començar el dia d’avui vos volia deixar un vídeo molt curtet per demostrar-vos la gran importància que té el fet de cooperar, de treballar junts per aconseguir alguna cosa. Ara mateix, ho esteim vivint!


Ara vos diré que hem de fer avui: D' E.F, en Joan vos ha escrit també al bloc. Per altra banda vos anim a que mireu el bloc de BIBLIOTECA, hem posat una cosa que vos agradarà!!
De MATEMÀTIQUES, farem problemes.
Com sempre, posam la data llarga a dalt, i si les voleu copiar perfecte ( així practicam la lectoescriptura ) però si no, basta poseu l’operació al quadern. Però pensau a posar sempre la resposta ben escrita. PROBLEMES:
  1. Ens n’anam d’excursió a Lluc i som 26 alumnes de segon A, 26 alumnes de segon B i 3 mestres, na Cate, na Petra i en Joan. Quantes persones hi anam? 
  2. Ahir vaig fer 58 crespells i en vàrem menjar 42. Quants crespells ens queden?
  3. En Julià està repartint fruita i ha donat 34 pomes a primer, 43 pomes a segon i 5 pomes als mestres. Quantes pomes ha donat en total?
  4. Avui faré 24 robiols i en regalaré 12 a la meva família. Quants me'n quedaran?
  5. Per Pasqua faré panades. En faré 12 de carn i pèsols, en faré 16 de carn i 11 de sípia amb ceba. Quantes panades faré en total?

Ànims, ja queda menys per veure-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada