dilluns, 16 de març del 2020

Ens quedam a casa!

DILLUNS 16 DE MARÇ
Bon dia famílies, començam unes setmanes ben diferents però intentarem que l'escola a casa sigui entretinguda i profitosa. La idea, ja ens ho han dit, és reforçar tot el que ja hem fet i no avançar massa en el temari. Així i tot intentarem seguir, més o menys, l'horari i la programació que ja teníem.
Avui hem de fer feina de català, de matemàtiques i de projecte. Cada família ho pot fer com millor li vagi, ja sabeu que no es tracta de tenir els vostres infants molt de temps asseguts, heu de fer descansos, jocs i xerrar molt, perquè com ja sabeu, teniu uns fills i unes filles molt xerradors! Anem per feina:

 1.- De català han de fer la fitxa dels plurals.
2.- De matemàtiques podeu fer la fitxa de sumes i restes setmanals, vos podeu organitzar com vulgueu, hi ha alumnes que són molt ràpids i que ja les saben fer, les poden fer totes avui, però aquest alumnes que se cansen i que encara els hi costa fer-les en poden fer dues o tres cada dia, a més a la part de darrera teniu el càlcul mental per dies.
3.- De projecte ens queda per fer la fitxa de diferències entre poble i ciutat, a classe ja en vàrem xerrar però ara ho han d'escriure a la fitxa A3 que varen dur.
Si voleu em podeu enviar una foto de la feina feta al meu correu: petraramis@ceipmiquelduranisaurina.com
Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb mi. Molts d'ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada