dijous, 19 de març del 2020

Dijous 19 de març

Bon dia famílies i nins i nines de 2n, esper que tots estigueu bé, vos envii la tasca d'avui:

1.- Avui heu de mirar el blog d'anglès, allà n' Irene vos ha posat cançons per repassar tot el que heu après aquest mesos a l'escola.

2.- De castellà heu de preparar l'expressió oral que els vaig donar, de fet potser aquesta activitat ens servirà per somiar amb unes futures vacances! En tornar a l'escola explicaran aquesta feina als companys, així que podeu practicar-la en voler.

3.- De català, avui vos anim, si encara no ho heu fet, que comenceu el diari d'aquestes setmanes que ben segur que passaran a la història. Vos envii una foto del diari de'n Quim i si en feis algun m'agradaria molt veurer-lo!

4.- Per acabar, els dies que ens toca racons m'agrada proposar-vos algun joc que tengueu per casa i avui vos en diré alguns dels que segur teniu: el parxís, l' oca, l' uno, jugant junts tots aprenem i ens divertim.

Però vos anim a que si teniu escuradents ( palillos ) per casa, jugueu a fer desenes, centenes i després sumeu, resteu,... a l'escola tenim les regletes i a les fotos del bloc de setmanes enrere podeu trobar algunes activitats.

Molts d'ànims a tots!
Vos enyor molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada