dimarts, 17 de març del 2020

Dimarts 17 de març

Bon dia nins i nines, bon dia famílies! Avui vos propòs que si encara no ho heu fet faceu un horari setmanal adaptat a les noves circumstàncies. Hi ha d'haver temps per tot, per fer la feina que vos enviam, llegir amb ells i tenir en compte tot el que vos escric al blog, jugar, mirar la televisió i vídeos educatius, fer dibuixos i algunes manualitats, ajudar a la cuina ( cuinar amb els pares ), descansar,...


Avui dins el nostre horari tenim: matemàtiques, anglès, educació física i racons de llengües.

Així... De matemàtiques farem la fitxa del mate+: gràfic i taules ( per davant i per darrera):
D'anglès heu de mirar el bolg, n'Irene vos proposa diferents activitats.


D'educació física ja heu vist el missatge de'n Joan, és important que aquests dies tots facem un poc d'activitat física per estar bé amb noltros mateixos i també per mantenir-nos en forma.


De llengües: avui tocava racons, així que cada vegada que toqui racons vos faré alguna proposta per jugar i aprendre amb els vostres fills de manera més lúdica. Així i tot avui podríeu tenir en compte:

- Hi ha alumnes que no varen acabar la fitxa de la lletra CH de castellà, en aquest cas avui la poden acabar.

- Molts d'alumnes encara duen a la carpeta la feina d'expressió oral de català. Si podeu avui serà un bon dia per demanar als vostres fills que vos ho contin. Segurament ja s'ho saben!!!

- Per tots els que teniu aquesta feina feta vos propos jugar amb els vostres fills i filles a PARAULEJA i si no el teniu agafau un paper i que vos expliquin com jugam a STOP, aquest joc ho podeu fer tant en català o castellà.


Molts d'ànims a tots, només fa dos dies que no anem a escola i ja vos enyor!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada