dimecres, 18 de març del 2020

Dimecres 18 de març

Bon dia a tots!
Després d'aquests dies on tots rebem molts de missatges a cada moment, vos vull tranquil·litzar i dir-vos que per res vos heu d'angoixar amb les tasques de l'escola. Es tracta d'anar fent feina cada dia però sense estressar-nos.

Començaré donant una recomanació de matemàtiques, no vos dic cap fitxa, avui ho podeu fer oral o bé que els pares vos ho posin a un full: anam a repassar la numeració fins el 400. Anterior, posterior, 10 més, 10 menys, escriptura de nombres correctament...

De valors, hem pensat que donat el moment que vivim, estaria bé tornar a veure tots, els de religió que no l'han vist i els de valors, si pot ser, aquest vídeo que hem treballat les dues darreres setmanes:


i ara sí que vos donaré una feina. Escriviu a un paper 5 motius pels quals creis que ara esteim fent un gran esforç. Pensau a posar la data, el títol i després escrivim les frases així com ja sabem. Molt important: començam en majúscula i acabam en punt. Li feis una foto i m'ho envieu.

Per acabar, de castellà, poden fer les tres primeres pàgines del lector. La primera de totes és la introducció, ens diu com hem de fer el lector i després feis les dues següents. Basta enviar la foto de les dues pàgines de feina.

Supòs que aquests dies esteis fent moltes activitats a casa, si voleu me podeu enviar alguna foto i després jo la penjaria al blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada