dimecres, 16 de novembre del 2022

PRIMERES SETMANES DE NOVEMBRE

 Hola famílies, aquí vos deix una ullada a quests primers dies de novembre.

Aquests dies hem començat el nostre projecte:

"VOLEM FER GELATS"

Estan molt motivats i amb moltes ganes, el producte final del nostre projecte és fer una gelateria per poder jugar i fer diferents receptes de gelats. Esteim molt emocionats.

Hem començat el projecte xerrant dels diferents sabors dels gelats i hem treballat els SENTITS. Per això hem fet un taller per conèixer com funciones les papil·les gustatives de la nostra llengua.







-Amb les pinyes que vàrem recollir de la sortida a l'Ermita de Llubí, hem fet una activitat ben creativa. Hem convertit les pinyes en personatges.





- Aquestes setmanes la maleta viatgera ha viatjat per les cases d'en Sion i n'Aroa. 

- Cada setmana treballarem una sessió de racons, els hem organitzat en 3 racons de mates i 3 racons de llengües.
- Dimarts vàrem anar fins al centre d'Inca a visitar una gelateria per saber com ha de ser la nostra gelateria. A més vàrem aprofitar i vàrem menjar un gelat (alguns amb cons i d'altres en tarrina). Vàrem ser boníssims.







-Amb aquesta sortida hem aprofitat per fixar-nos amb els diferents establiments que podem trobar a la nostra ciutat, xerram del nom i que se ven a cada establiment.




- Na Maite ens ha contat un conte molt especial, EL SISÈ SENTIT, és el sentit que ens permet veure allò que no se veu a primera vista i a més ens deixa sentir tot el que passa a l'interior del nostre cos, és el sentit de la INTUICIÓ. 

Com podeu veure, no tenim temps d'avorrir-nos. Estem ben entretinguts.
Bon cap de setmana a tots i totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada