dimecres, 2 de novembre del 2022

DUES DARRERES SETMANES D'OCTUBRE

Aquestes dues setmanes han estat ben intenses:

- Hem anat al MERCAT COBERT D'INCA a comprar fruites de la tardor. Amb elles hem fet una exposició per aprendre vocabulari nou. Hem aprofitat la sortida per fer el pati defora de l'escola i hem recollit fulles de la tardor.


Mirau com ha quedat la nostra exposició:


-Hem explicat tot el que hem après als nins i les nines de 1rA i 1rB.


- Després, hem tastat algunes de les fruites que hem comprat. Això si, algunes ens han agradat i d'altres no tant.


- Seguint amb la tardor, els nins i les nines de 6è A ens han preparat uns tallers de manualitats de la tardor. Hem d'escoltar molt bé, perquè ara ells són els i les mestres. Escoltam atentament les instruccions que ens donen.

- Bunyolada a l'escola, el dia de les Verges és la primera festa de la tardor i a l'escola ens agrada molt celebrar-la. Algunes mares, padrines i pares, venen a l'escola i fan bunyols. Ens ensenyen els ingredients i ens preparen una palangana plena de bunyols per berenar.
- A Fusioart aquesta setmana hem treballat diferents activitats musicals.

A més amb les pinyes i fulles de la tardor començam a crear.

- Anam d'excursió a l'Ermita de Llubí, ha estat un gran dia. Mireu les fotos:


- A castellà hem treballat les portades dels contes amb n'Adelina. Ens hem inventat títols i portades. Aquesta feina l'hem feta per parelles.

 


- La maleta viatgera aquestes setmanes a viatjat a can Jaume i a ca na Laia.

Ens han explicat el conte que més els ha agradat i ens han mostrat el seu dibuix.
- A valors aquest mes d'octubre hem treballat l'AUTOESTIMA. Hem xerrat que és molt important estimar-nos a nosaltres mateixos. És molt important conèixer-nos, per això hem xerrat de quines característiques tenim i hem fet un mural.

-Per acabar el mes hem celebrat l'aniversari d'en Jaume que ens ha convidat a un tros de coca dolça que han preparat a casa. Moltes gràcies família. 

Molts d'anys guapo!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada