dissabte, 2 d’abril del 2022

Darrera setmana del mes de març

 Aquesta setmana ja hem acabat el mes de març i com sempre tenim moltes coses per contar-vos:

- Aquesta setmana hem fet les exposicions orals dels llocs dels que voliem xerrar, ho han fet genial!


- Aquesta setmana també hem seguit treballant els sentiments amb el conte De quin color és un PETÓ?💋
- Al final de mes sempre celebram els aniversaris dels alumnes nascuts durant el mes i com sempre els hem preparat una targeta ben guapa per cada un/a, després els hem cantat, ells i elles trien una cançó i finalment hem ballat, ens ho vàrem passar genial!
Una vegada ja feta la festa, al dia següent, a llengües feim una expressió escrita, mirau que ben resumit!!!

- També ens encanta tenir la maleta viatgera a casa i després mostrar el que hem fet al nostres companys de classe📚💼.

- En Marcel tenia moltes ganes de mostrar-nos una maqueta i explicar-nos tot el que sap del TITÀNIC 🚢 i a noltros ens encanta escoltar i aprendre coses noves. A més per montar la maqueta va tenir l'ajuda de'n Jaume i així els dos ens vàren poder contar coses:

- A valors hem escoltat contes de nins que somien en canviar el món:

- A finals de mes també feim una feina del nostre calendari, com tots sabeu aquest mes no ha estat massa bo pel que fa al temps atmosfèric, mirau!!!

- Com vos deia, el temps no ha estat molt bo, però noltros tenim moltes ganes de primavera i de color, així que hem fet una plàstica ben guapa per canviar el nostre plafó!🌳🌷🌸🌹🌺🌻🌼


- Aquesta setmana també hem acabat ON VIVIM, crec que els ho podem demanar i vos faran una bona explicació. Ho han fet molt bé i per acabar hem fet un mapa conceptual per veure el que han après:

- La darrera setmana de març ha coincidit amb el primer dia d'abril i cada vegada que ens passa això canviam el calendari, canviam la dita i ara en tenim una de nova:

Fins aquí aquesta ullada a la setmana, esper que vos hagi agradat👀❤

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada