dissabte, 26 de març del 2022

UNA ULLADA A LA SETMANA

Aquesta setmana ha estat ben intensa, 

- Cada dia esteim pendents de les furgonetes d'Inca que duen ajuda als habitants d'Ucraïna💙💛 i vàrem començar la setmana amb la cursa solidària de la que podeu veure el vídeo al mateix bloc però aquí vos deix algunes fotos del nostre grup:




Després, una vegada a classe, vàrem fer una feina amb el nostre dorsal i el nostre carnet de corredors/es, esteim molt orgullosos de tot el que hem aportat a aquesta carrera però la veritat és que la vàrem disfrutar molt!


- A VALORS hem seguit contant contes de dones extraordinàries i després vàrem fer una feina al respecte:


- N'Aina V. ens ha fet una presentació d'un taller de grafitis al que va participar:


- N'Alain, el germà de'n Dylan, ens va venir a mostrar una placa que li han regalat perquè ha estat seleccionat per jugar amb la selecció balear de futbol que anirà a jugar a Andalusia. N'Alain està molt orgullós però en Dylan també del seu germà!


- Com bé sabeu, vàrem haver d'anular la sortida que teniem prevista per mal temps, però per molt que en un primer moment ens entristàssim, després varem estar ben contents i ens varem fer aquesta foto tots junts al pati.

- Aquesta setmana seguim fent feina de socials, ON VIVIM i esteim aprenent moltes coses, de cara a la setmana que ve han de preparar una presentació del lloc del que volen xerrar. Duen una plantilla per fer-ho però qui vulgui ho pot fer amb una presentació o un power point.

- Na Francina ens va contar un conte molt guapo i després ens va preparar una feina:


- Per acabar la setmana i tornant a Inca Solidària, vos volem contar que cada dia hem estat molt pendents de com evoluciona l'expedició i que ens agrada molt veure els vídeos que ens envien i saber com els hi va tot el viatge, des de la nostra classe també els hi volem enviar molt d'ànims i per això els hem enviat un vídeo que ja han rebut i esperam que els hi hagi agradat!


Fins aquí el resum d'aquesta setmana, passau molt bon cap de setmana!💕







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada