dissabte, 12 de febrer del 2022

Una ullada a la setmana.

 Aquesta setmana hem fet molta feina!

- Hem introduit els euros💴💵💶💷, a partir d'ara necessitam practicar molt, així que a casa podeu aprofitar per treballar, comptar cèntims i euros, anar a comprar junts i fixar-se amb els preus,..



- A fusioart seguim treballant les nostres disfresses, aquesta setmana hem acabat amb les corones i hem començat amb les capes👑💗

- A naturals hem començat un tema nou, ELS SENTITS, hem visualitzat alguns vídeos i hem fet algunes feines que ens han preparat les mestres.

- Per fi ens hem pogut llevar la mascareta al pati, hi ha alguns alumnes que encara la volen dur però la majoria ens l'hem llevada, va ser genial tornar a veure les rialles de tots i de totes😍


- Ja esteim arribant al final del nostre projecte de l'univers, ja només ens quedava una pregunta per resoldre: CREIM QUE EXISTEIXEN ELS EXTRATERRESTRES? 

Com podeu veure, aquesta va ser la resposta, la majoria de la classe creu que sí, per això ara ens hem engrescat en inventar-nos com serien els extraterrestres i també en fer una descripció d'un extraterrestre que ens ha preparat na Petra, aquí podeu veure a na Noa mentres ens llegia la seva redacció.


i fins aquí la ullada a aquesta setmana, esper que vos hagi agradat, descansau molt i ens veim dilluns que ve!!!💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada