dissabte, 5 de febrer del 2022

COMENÇAM FEBRER

 Aquesta primera setmana de febrer l'hem començada celebrant l'aniversari de'n Keanu que va ser dia 29 de gener però com que va ser en cap de setmana no l'haviem pogut felicitar:

MOLTES FELICITATS KEANU!!!🎁🎉

☝Com cada mes, quan canviam el calendari, coneixem una dita nova, la del mes de febrer diu així:

☝A fusioart, sempre començam amb alguna cançoneta, aquesta setmana na Sofia ens ha tocat una cançó al piano:


Per altre banda, teniem una sorpresa preparada, aquest mes treballarem les nostres disfresses, enguany farem la disfressa a l'escola i com ja sabeu, noltros som la classe dels REIS i de les REINES👑👑:

☝N' Ona també ens ha mostrat una presentació del COLIBRÍ, un ocell molt petitet del que hem après moltes coses:

Aquesta és una feina voluntària, que qui vulgui pot fer a casa i compartir amb tots noltros després a la classe. Vos anim a tots i a totes que la faceu, ens agrada molt després veurer-ho! i el millor de tot, és que ho poden fer del que vulguin, d'algun tema que els interessi especialment, no fa falta sigui d'animals.

☝ Ja sabeu que cada setmana deixam la MALETA VIATGERA als alumnes, fet que els encanta i que quan els toca se senten molt afortunats:


☝ Seguim fent feina amb el càlcul i la numeració de MATEMÀTIQUES, hi ha alumnes que necessiten reforçar el càlcul mental, així que ja sabeu! També podem reforçar la resolució de problemes, tot això ho podem fer a casa oralment i d'aquesta manera se sentiran més segurs.

Bon cap de setmana famílies, a descansar i dilluns ens tornarem a retrobar amb les mateixes ganes de sempre!!!💟



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada