dissabte, 3 de desembre de 2022

ACABAM NOVEMBRE

 3,2,1,0.....Acabam el mes de novembre!!!

Aquesta setmana ha estat ben completa, mirau tot el que hem fet i com de bé ho hem passat.

- A mates hem començat a treballar les centenes, hem fet un taller manipulatiu i hem utilitzat el retolador velleda que tant ens agrada. Hem ordenat centenes, hem creat centenes amb el material i hem escrit el número i amb lletres a la taula.
- Continuam fent racons de llengua i matemàtiques, aquesta setmana ha estat la darrera, fins el trimestre que ve.

- Aquesta setmana hem acabat les nostres exposicions orals i he de dir que de cada vegada guanyan més seguretat i ho fan millor. Gràcies famílies per ajudar-los a casa.-A valors hem acabat la nostra RODA PER SENTIR-NOS MILLOR. Hem xerrat de quines situacions ens produeixen tristesa, de com la podem expressar (expressió de la cara i del cos, colors,...) i que podem fer per ajudar-nos a sentir-nos millor.
Cada infant ha fet la seva roda, esper que la faceu servir i vos funcioni.

- A fusioart hem practicat la NADALA i de cada vegada ens surt millor (diu na Maite que esteim eufòrics🙈). A més ja hem començat de fer la portada per les nostres feinetes.


- Hem fet GELATS!!! i hem sortit al pati a menjar-los. A més hem treballat les parts d'una recepta (com a text instructiu) i hem escrit la nostra recepta.
- Hem celebrat els aniversaris del mes de novembre, ens hem posat les botes!!! Moltes gràcies a tots i totes les cumpleanyeres.

FINS AQUÍ LA SETMANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada