dissabte, 1 d’octubre del 2022

HA ARRIBAT LA TARDOR

Aquesta setmana ha començat la TARDOR🌰🐌☔, per això, hem escoltat la cançó de na DAMARIS GELAGERT "LA TARDOR QUE JO CONEC". Aquí la vos deix per què la podeu escoltar a casa.


A més hem canviat les imatges del nostre racó del calendari i hem recordat les estacions de l'any.

-A FUSIOART, na Jenny ens ha contat que n'Elfi ja és molt major i s'ha jubilat, però no passeu pena!!! Na Jenny ens ha presentat a na Lila que ens acompanyarà tot el curs i ens durà moltes sorpreses.

A més hem començat a fer la nostra porta i després amb na Maite l'hem acabada.


Ha quedat ben xula i original!!!

- Aquests dies ha hagut molt de nins i nines que se lis ha caigut una dent, per això na Maite ens ha proposat fer diferents activitats relacionades amb les dents:
       - Hem fet un gràfic i una taula de dades.

- Per grups hem fet una dentadura amb plastelina. 
A més hem mirat quines dents ens havíen caigut a cada un i els hi hem llevat a la nostra dentadura de plastelina. ha estat molt divertit, a més d'aprendre quantes dents tenim i els seus noms.







- N'Adelina també s'ha enterat que ens han caigut moltes dents, per això ens ha volgut contar un conte molt divertit sobre "El Ratoncito Pérez". Per això baixam a la biblioteca del centre i una vegada escoltat el conte, n'Adelina ens dona els personatges i nosaltres hem d'escenificar el conte. Ens ha agradat molt.








- A matemàtiques hem començat a repassar la numeració fins al 99 i a més hem aprés quins són els números parells i senars. Per això na Maite ens ha ensenyat a jugar a "pares y nones".





- Per acabar la setmana hem celebrat els aniversaris dels nins i les nines que han nascut els mesos d'agost i setembre. Hem berenat de pizzes i de coques dolces, moltes gràcies famílies per la vostra col·laboració.
MOLTS D'ANYS A TOTS I TOTES!!!🎂

fINS AQUÍ UNA SETMANA BEN APROFITADA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada