dissabte, 15 de gener del 2022

Començam un nou any!!!

 Després de rebre el nou any i després de les vacances, ara ens toca començar el 2n trimestre amb les mateixes ganes de sempre. Anem a fer una ullada a aquesta setmana:

1. Per començar, els Reis d'Orient ens han duit uns regals ben guapos a la classe ( contes i retoladors gruixats) i per fi coneixem la història de les Reines d'Orient.


2. A VALORS hem treballat el sentit i el més important de les festes de Nadal:

3. A FUSIOART hem vist que algunes nines de la classe ja saben tocar el piano i ens han tocat algunes cançons:

N'Estrelleta també ens ha vengut a veure:

4. Aquesta setmana hem tengut un TALLER molt interessant: SEPARA i RECICLA, una monitora ens ha vengut a explicar el que passa amb el fems, amb el que reciclam i amb el que no, i també que podem fer nosaltres per ajudar al medi ambient.



5. A CATALÀ hem fet una feina d'ordenar vinyetes i escriure una frase per cada imatge d'un tema què és molt proper per noltros: les dents i el Ratoncito Pérez.🐁


6. A CASTELLÀ, amb na Pepita, hem xerrat de les coses que més ens agraden de l'hivern:


7. A BIBLIOTECA, aquesta setmana hem anat a escoltar un conte de Sant Antoni, na Petra ens ha tornat a contar LES BANYES DE'N CUCARELL👹 i després hem pogut mirar i llegir el conte que voliem:




👹👺👿Ara que s'acosta Sant Antoni, aprofit per recordar-vos que dilluns els nins i les nines poden venir vestits de dimonis ( de negre, vermell, marró,...) i també si volen poden dur un berenar Sant Antonienc ( pa amb sobrassada o botifarró )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada