dissabte, 4 de desembre del 2021

Ja hem arribat a desembre!!!

Com tots sabeu, el temps passa volant i ja hem arribat al darrer mes de l'any. 
 Anem a veure tot el que hem fet aquesta setmana😍
 1. Hem acabat amb les exposicions de l'univers  🌍🌒🌝🌞🌟    
2. En acabar el mes de novembre, varem fer el gràfic per veure quin temps ha fet, com ja sabeu, ha estat un mes molt plujós.💦
3. També quan acabam el mes feim la festa dels aniversaris, aquesta vegada ha estat el torn de'n Darwin, en Zakaria i n'Aitana, ja son un any més grans!🎉🎊


4. Hem fet les exposicions de les feines dels nostres pares, ja sabeu que a partir d'ara farem l'exposició de les feines que ens agradaria tenir a nosaltres, aquest pont ho heu de preparar.



5. Quan començam un mes nou, canviam el calendari i feim la dita del mes i és que...
PER DESEMBRE TREMOLA EL VENT I L'HOME MÉS VALENT

6. Seguint amb el nostre projecte, hem fet feina respecte als astronautes i la seva professió. Na Petra ens va posar un vídeo on ens varen explicar com era la seva feina i també ens varen mostrar les imatges de l'Apollo 11 quan va arribar a la Lluna.



7. Aquesta setmana hem començat el 1r llibre que farem aquest curs del pla lector, de moment tot just hem començat a treballar la portada.


8. Per acabar la setmana hem anat a penjar la nostra decoració nadalenca a l'arbre de l'entrada de l'escola, hem fet coses molt xules amb els tubs dels papers. 
Moltes gràcies a tots els que heu participat.🎄🎅



Fins aquí el resum d'aquesta setmana, esper que disfruteu molt del pont! Ens veim dijous que ve!!!💗


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada