diumenge, 24 de març del 2019

VISITAM PALMA

Què ens ho hem passat de bé a l'excursió!!! I què bé ens ha anat passejar per Palma, la ciutat més gran de Mallorca!!! Ens hem fixat en les característiques de les ciutats i, efectivament, pels carrers hi ha molta gent i molts de cotxes, els edificis són alts, hi ha molts de comerços, bars, restaurants...

La passejada que hem fet a peu ha estat ben agradable. Hem sortit de l'estació i hem creuat les avingudes per un semàfor i pas de vianants. Les avingudes són un carrer ben llarg i ample. Hem arribat a la Plaça d'Espanya on hi ha la figura del rei en Jaume I. Després hem arribat a la Plaça Major pel carrer de Sant Miquel que està ple de comerços, gelateries i bars als dos costats.

Hem creuat la plaça major i hem agafat el carrer Colon per arribar a la Plaça de Cort, on hi ha l'Ajuntament de Palma. Aquí na Maite ens ha contat la història d'en Figuera, el rellotge de Cort, que és obra de l'argenter Pere Joan Figuera. També hem cercat a la façana un caragol i un dragó que, segons conta la llegenda, foren esculpits per Jaume Caragol i Francesc Dragó, dos dels picapedrers que participaren en la seva construcció.

A la plaça de cort hem tengut temps de jugar una estona al joc "A comprar peix". Hem fet una rotllada ben gran i ha estat molt divertit!!!

Per acabar la passejada hem anat a veure la catedral per defora. Ens hem fixat en l'enorme rosetó que està damunt la porta principal. És com una mandala gegant. Darrera la catedral hem berenat. 

I després de berenar hem retornat cap al Parc de les Estacions per poder jugar una estona. Aquí sí que ens ho hem passat bé!!!

D'anada i de tornada hem aprofitat per fixar-nos en els noms dels pobles per on passa el tren i contar les aturades que ens faltaven per arribar. Tot i que no hem pogut seure tots perquè el tren anava ben ple, el camí ha passat ben ràpid. 

Pegau una ullada a les fotos!!!


1 comentari: